Anda inginkan pelamin yang indah dan gemerlapan pada harga yang berpatutan? Perkahwinan di singgahsana bak sang RAJA DAN PERMAISURI SEBENAR? Percayakah anda rekaan pelamin kami adalah yg terbaik dan memenuhi bajet anda yang tak seberapa nie....jadi hubungi kami sekarang untuk mendirikan pelamin impian anda........

"PELAMIN QASEH" hanya menawarkan perkhidmatan yang terbaik kepada para mempelai yang inginkan majlis perkahwinan yang indah dan gemilang dengan harga yang berpatutan. Kami menjanjikan kualiti hasil kerja yang pasti mempersonakan.


Isnin, 26 Mac 2012

Pelamin Sakura - Cinderella Wedding Day..

Welcome to Cinderella Wedding Day...
Ni entry masuk dari pintu depan.. Arch n daun2 bunga yg segar terbaik dari ladang...

Dari sudut masuk pintu hadapan, red carpet khas untuk tetamu yg hadir.. Ia diserikan lg dengan 8 stand flower yg semuanyer adalah "FRESH FLOWER' wow!!!! Awesome!!!!

Khubah Arch untuk acara potong Kek.. banyakkan bunga kat arch ni... Kek pun nampak sodap je..

Yess.. Akhirnye siap juge pelamin rekaan khas untuk pengantin.. Cantik kan penuh dengan bunga sakura, fresh flower n lampu...

Kami suke.. Pengantin lagi Sukeeee... yea... hilang penat lelah kami 2 hari 2 mlm x tidur n x sempat mandi..ekekeke.. janji pengantin puas hati...

Yeah, jgn terkejut bunga sakura muncul di precint 5 Putrajaya... ;)


Mmg happy tgk diorang ni... Family yg happening....

Bestnyer tengok kelopak2 bunga bertaburan n berterbangan... happy kan..


Ni decoration utk 40 meja tetamu.. bunga ros segar dlm gelas yg cantik.. cume lupe nak snap picture decoration untuk meja makan beradab..lg manyak munge....hehe.. Lampu liplap yg penuh dgn controversi.. mmg cantik..hihihihi...

Tahniah lah kepada pengantin ye.. semoga makin dilimpahkan rezeki.. Thanks kerana menggunakan service kami... Maaf jika ade salah n silap... Lov yuu Lah...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan